Single Blog Title

This is a single blog caption

Handbal Junioare III: CSO Cugir – CSȘ Sibiu 23 – 14 ( 10 – 6 ). Victorie a handbalistelor cugirene la despărțirea de fani

Calificate la primul turneu semifinal, handbalistele de la CSO Cugir s-au despărțit de fani cu o victorie, scor 23–14 (10–6) în fața formației CSȘ Sibiu, într-un meci contând pentru penultima etapă a Seriei J din cadrul Campionatului Național de handbal rezervat junioarelor III.

Cugirencele au făcut spectacol, dorind astfel să își ia rămas bun de la suporteri.

Primele goluri au fost marcate greu, după cinci minute de joc rezultatul arătând 2 – 1 pentru gazde. Meciul a fost controlat de la început de gazde, care și-au mărit avantajul la jumătatea primei reprize la patru goluri diferență 7 – 4, iar la pauză CSO Cugir conducea la o diferență de patru goluri 10 – 6.

A doua repriză le-a avut ca vioară întâi pe handbalistele cugirene care a fructificat fiecare ocazie, acestea făcând foarte bine tranziția de la defensivă la ofensivă.

Echipa oaspete permițând jocul bun al gazdelor, sibiencele fiind deconectate de la miza jocului, sportivele de pe Cibin creșind la capitolul tactică (pase greșite, faulturi, greșeli pe faza de apărare).

Diferența de scor mărindu-se treptat și în mitanul secund, ajungându-se la diferență de 10 goluri (19 – 9).

S-a terminat 23 – 14, iar CSO Cugir încheie ediția de campionat pe locul al III-lea al ierarhiei, loc pe care elevele antrenate de Petru Micu nu au cum să mai piardă acest loc indiferent de rezultatele care se vor înregistra în ultima etapă.

În ultima etapă, CSO Cugir va avea etapă liberă.

Declarații la final:

Dan Cioragă, antrenor CSȘ Sibiu: O echipă bună cea a Cugirului, o echipă de perspectivă, care am înțeles că face selecții de la clasele mici, și mă bucură acest lucru că aici se gândește la viitorul handbalului.

Pot să vă mai spun că puține echipe reușesc astefel de lucruri, să crești handbaliste de la vârste fragede, să le oferi condiții de antrenament, echipament.

Am jucat bine doar un sfert de oră, oboseala și demoralizarea de pe fondul ratărilor a adus la descătușarea echipei gazdă”.

Petru Micu, antrenor CSO Cugir: „Felicit fetele pentru jocul prestat, pentru acest sezon, eu zic că ne-am atins obiectivul acela de a ne califica la turneul semifinal de luna viitoare”.

Știam că va fi un meci greu, se întâlnesc două echipe de pe locuriile trei și patru dacă nu greșesc, așa că am luptat și cine și-a dorit mai mult victoria a învins”.

Echipele care au evoluat au fost :

CSO Cugir: Alina Romaniuc, Luiza Tomoșoiu, Cătălina Ursa, Daria Cibian, Sorina Costea, Fleșeriu Denisa, Karina Roman, Mianda Heroiu, Timeea Cerchizan, Mihaela Martinescu, Daria Birăesc.
Antrenor: Petru Micu.

CSȘ Sibiu: Izabela Roman, Maria Lăpădat, Iustina Cautnic, Mădălina Tileagă, Andreea Marin, Celia Tolciu, Mădălina Neamțiu, Andreea Pleșca, Elena Atudore, Andrada Dolcoș.
Antrenor: Dan Cioroagă.

Lasa un raspuns