Performanță notabilă pentru handbalul cugirean! CSO a luat locul 1 la Camionatul Național de Junioare IV

img_0194Echipa de junioare IV a CSO Cugir (antrenori  Petru Micu și Ioan Bașca) a obținut o nouă performanță importantă pentru clubul cugirean, echipa de la „poalele Drăganei” clasându-se pe locul I la Campionatul Național rezervat junioarelor IV.

La turneul care s-a desfășurat în weekend în Sala de sport „Traian Lalescu” Hunedoara, competiție la care au participat 8 echipe junioare IV din județele Hunedoara și Alba, CSO Cugir și-a respectat statutul de favorită a competiției, obținând 6 victorii în cele 6 partide disputate (trei dintre ele în grupa preliminară și trei venite în faza finală a competiției).

În grupa principală A, CSO Cugir a avut colege de grupă și implicit adversare formațiile: CSS Hunedoara, CSO Vulcan și CSS Petroșani.

Rezultatele obținute de CSO Cugir în grupa principală A, meciuri la finalul cărora s-a putut stabili și clasamentul final al turneului:

CSO Cugir –  Asociația Sportivă Școlară „Traian Lalescu” Hunedoara:  13 – 6
CSȘ Petroșani – CSO Cugir : 14 – 6 .
CSO Cugir – CS Vulcan : 11 – 8.

Echipa din Cugir a dat și goldghetera competiției în persoana jucătoarei Luiza Tomoșoiu cu 25 de reușite.

Clasamentul final al turneului arată astfel: 1. CSO Cugir, 2. CS Vulcan, 3. CSS Petroșani, 4. CSȘ Hunedoara.

"A fost un turneu lung și greu cu echipe bine pregătite din punct de vedere fizic și tactic. Am arătat ca o adevarată echipă. Fetele rămând unite de altfel pe toată durata comepetiției, fiind încrezătoare în forțele lor că vor câștiga turneul. Țin să le felicit întreaga echipă pentru jocul prestat!" a declarat Petru Micu, antrenor CSO Cugir

Lotul de jucătoare care au evoluat a fost următorul: Daniela Moldovan,Andrada Cioran,Luiza Tomoșoiu,Denisa Fleșeriu,Daria Cibian,Mara Olinovici,Daria Birăesc,Alexandra Crișan,Roxana Dărăban,Denisa Milea,Paula Bâlc,Camelia Oproiu.

Lasa un raspuns